ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φτάνει στο τέλος η ερυθρόλευκη «Οδύσσεια»

Μετά από σχεδόν ένα 24ωρο ταλαιπωρίας, η περιπέτεια για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα αποτελέσει παρελθόν. Τελικά, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε η λύση. Η αποστολή που ήταν εγκλωβισμένη στην Αθήνα, κατάφερε να αναχωρήσει για το Βελιγράδι, μέσω Ζυρίχης. Φτάνει στο τέλος η ερυθρόλευκη «Οδύσσεια».

Το χρονικό της ερυθρόλευκης «Οδύσσειας»

Θυμίζουμε πώς η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ήταν να αναχωρήσει το μεσημέρι (13:00) της Δευτέρας για το Βελιγράδι. Αλλά η πτήση αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και του κύματος «Ελπίς». Με αποτέλεσμα να παραμένουν οι «ερυθρόλευκοι» εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος». Συν τοις άλλοις, δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο για να μεταβούν εκεί και να μπορέσουν να διανυκτερεύσουν. Μετά από προσπάθειες της διοίκησης του Ερασιτέχνη, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε λύση. Ένα πούλμαν πήρε τα μέλη της αποστολής και τα μετέφερε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, όπου και έμειναν το βράδυ. Το πρωί της Τρίτης, στις 06:30, η αποστολή μετέβη ξανά στο αεροδρόμιο.

Το ταξίδι για το Βελιγράδι έγινε

Στις 09:50, μετά από σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση, η αποστολή «πέταξε» για τη Ζυρίχη. Η άφιξη στην ελβετική πόλη έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μετά από λίγη ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» μετεπιβιβάστηκαν σε νέο αεροπλάνο και ταξίδεψαν με προορισμό τη σερβική πρωτεύουσα, όπου έφτασαν αυτή την ώρα. Το ταξίδι τους, όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Θα χρειαστεί να ταξιδέψουν οδικώς για μια απόσταση 150 χιλιομέτρων, που θα κρατήσει κοντά στις δύο ώρες, για να αφιχθούν στο Κραγκούγεβατς. Εκεί όπου την Τετάρτη το βράδυ (21:30) τους περιμένει ένα πολύ κρίσιμο ματς, για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των ομίλων του LEN Champions League. Κόντρα στην Κυπελλούχο Σερβίας Ραντνίτσκι. Φτάνει στο τέλος η ερυθρόλευκη «Οδύσσεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button