ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ερυθρόλευκοι μοίρασαν δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά

Την παιδιατρική κλινική του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι επισκέφτηκαν ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Γιάνις Τίμα μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτόγραφα και έβγαλαν πολλές πολλές φωτογραφίες προσπαθώντας να τους δώσουν λίγη χαρά αυτές τις άγιες ημέρες.

Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να τονίζει: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός είναι έμπρακτα κοντά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιες μέρες γιορτής και αγάπης το ότι δίνουμε χαμόγελο και χαρά σε κάποια παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με την υγεία τους.

Ελπίζω, έστω και για λίγο, να τα κάναμε να ξεχαστούν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί πραγματικά είναι το πιο σημαντικό αγαθό. Πολλές φορές το ξεχνάμε αυτό και το θεωρούμε δεδομένο, όμως, είναι λάθος».

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Τίμα υπογράμμισε: «Ήταν πολύ όμορφο αυτό που κάναμε. Μπορείς να δεις στα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο, τα μικρά δώρα που όμως εκείνα τα βλέπουν σαν ένα θαύμα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα όταν βλέπεις τα μικρά παιδιά να χαμογελούν, επειδή εσύ έχεις κάνει κάτι για αυτά. Ελπίζω γρήγορα να γίνουν καλά και ό,τι καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button