ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά στον Κάνααν [vid]

Λοιπόν, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα προχωρήσει το πρωί της Τρίτης σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Διότι αφορά ρατσιστική δράση από την πλευρά ενός οπαδού των «πράσινων» με αποδέκτη τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού! Καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά στον Κάνααν

Ρατσιστική συμπεριφορά από τα court seats!

Βέβαια, αυτό συνέβη 9,5” πριν την ολοκλήρωση του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα, ένας οπαδός των «πράσινων» που κάθονταν απέναντι από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά με αποδέκτη τον Κάνααν. Επίσης, ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου το κατάλαβε αμέσως. Ειδικότερα χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή του. Μιας και χειροκρότησε ειρωνική αυτόν τον ποταπό οπαδό του Παναθηναϊκού! Αξίζει να σημειωθεί πώς οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσουν το βίντεο της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει καταγγελία για το περιστατικό με αποδέκτη τον Κάνααν

Επιπρόσθετα, με βάση το νέο αθλητικό νόμο η συγκεκριμένη συμπεριφορά επισύρει βαρύτατες ποινές. Καταρχάς για τον θύτη αυτής της πράξης, αλλά και για το γηπεδούχο σωματείο. Δηλαδή τον Παναθηναϊκό. Άρα είναι απολύτως σίγουρο πώς θα έχει και συνέχεια. Μετά από όλα αυτά περιμένουν με… ανυπομονησία και την αντίδραση των «πράσινων» επί του θέματος. Για να δούμε… Καθώς το ερώτημα είναι ένα: θα κάνουν κάτι οι «πράσινοι» για να εντοπίσουν τον δράση και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά ή όχι; Καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά στον Κάνααν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button