ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ροντινέι: «Είμαστε σαν βασιλιάδες»!

Στην εκπομπή «The Noite» του καναλιού SBT ήταν καλεσμένος ο Ροντινέι. Κατά συνέπεια, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δεξιός μπακ του Θρύλου μίλησε για όλα. Δηλαδή για τον Ολυμπιακό, αλλά και την Φλαμένγκο. Ωστόσο είχαν μεγάλο ενδιαφέρον όσα ανέφερε για την κατάκτηση του Conference League με τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, έδωσε στον παρουσιαστή ως δώρο μια ερυθρόλευκη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης, του Conference League. Ροντινέι: «Είμαστε σαν βασιλιάδες».

Οι δηλώσεις του Ροντινέι

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Ντανίλο Τζεντίλι, ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την τεράστια επιτυχία της 29ης Μαΐου. Δηλαδή την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνικό σύλλογο. Ροντινέι: «Είμαστε σαν βασιλιάδες».

Ειδικότερα, ανέφερε: «Λοιπόν, γράψαμε ιστορία! Καθώς, πλέον, είμαστε σαν βασιλιάδες… Σαν ήρωες! Για τους Έλληνες ήταν σαν να είχαμε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Διότι σε λίγους μήνες ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Όμως ποτέ δεν είχαν φτάσει ούτε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά πήγαμε στον τελικό, νικήσαμε και πήραμε τον τίτλο».

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Βραζιλιάνος μπακ συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες είναι εντελώς, διαφορετικός λαός! Αντίθετα, οι Βραζιλιάνοι είναι ιδιαίτερα στοργικοί. Εντούτοις φτάνουν να σε φιλούν, να σε αγκαλιάζουν, όπως και να κάνουν υπόκλιση. Σαν να ήσουν ένας βασιλιάς»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button