ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Καστελάνι: «Η ομάδα είναι έτοιμη, έχει υψηλό κίνητρο!»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στον Ολυμπιακό τις αναμετρήσεις επί ρουμανικού εδάφους αναφέρθηκε ο Αργεντικός τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας και Κυπελλούχων Ευρώπης.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη να ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες και την τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά της που δεν είναι άλλη από την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League μετά από 14 ολόκληρα χρόναι και συγκεκριένα την σεζόν 2009-10.
Με τον τεχνικό των Πρωταθλητών Ελλάδα Ντανιέλ Καστελάνι αν δίνει το σύνθημα:: «Είναι ένα ταξίδι για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα είναι έτοιμη, πολύ θετική και έχει υψηλό κίνητρο, να περάσουμε αυτό τον όμιλο. Παίζουμε με τρεις ομάδες, που είναι κορυφαίες στις χώρες τους, είναι περίπου του ίδιου επιπέδου, έχουν και οι τρεις ομάδες πολύ δυνατό διαγώνιο. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα από το σερβίς μας. Και όταν έρθει το δυνατό σερβίς το δικό μας, θα πάμε εκεί που θέλουμε εμείς το παιχνίδι τακτικά».

Ο Δημήτρης Τζιάβρας από την πλευρά του τόνισε: «Σίγουρα, είναι κάτι που θέλουμε πολύ, να περάσουμε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι πολύ σημαντικό και θα είναι το δώρο από την περσινή μας πορεία. Αυτή τη στιγμή, είναι Νο.1 στόχος μας! Παίζουμε με πολύ καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε βρει ρυθμό και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να περάσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button