ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκατοντάδες προσαγωγές στο Ρέντη [vid]

Η βραδιά προχωρά και τα γεγονότα δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις μάλλον έχουν αποφασίσει πώς θα έχει και μακρά συνέχεια. Έτσι ο κόσμος που ήταν εγκλωβισμένος στον περιβάλλοντα χώρο του «Μελίνα Μερκούρη», θα περάσει ένα περίεργο βράδυ. Εκατοντάδες προσαγωγές στο Ρέντη.

Εκατοντάδες προσαγωγές

Λοιπόν, οι αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να προσάγουν όλους όσους ήταν στο κλειστό του Ρέντη. Χωρίς απολύτως κανέναν διαχωρισμό. Δηλαδή ακόμα και αν ήταν μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία που πήγαν για να παρακολουθήσουν το ματς, θα πρέπει να υποστούν ταλαιπωρία. Επομένως όλοι στο ίδιο… καζάνι. Έτσι ο κόσμος που ήταν εγκλωβισμένος έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Όλα αυτό το γεγονός προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση των «ερυθρόλευκων».

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό!

Ειδικότερα, οι άνθρωποι του συλλόγου ήταν έξαλλοι για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονταν οι φίλοι της ομάδας. Μιας και δεν γίνεται για μερικούς μπαχαλάκηδες, να την πληρώνουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη». Κατά συνέπεια, όλο αυτό δείχνει για μια ακόμα φορά πώς δεν υπάρχει πλάνο για δύσκολες καταστάσεις στα γήπεδα. Επιπλέον αυτή η στάση δεν βοηθά σε καμία περίπτωση και σίγουρα δεν μπορεί να λειτουργήσει κατασταλτικά. Καθώς στο τέλος, με όλα όσα συμβαίνουν απόψε, οι φίλαθλοι θα σταματήσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα. Εκατοντάδες προσαγωγές στο Ρέντη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button