ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο κόσμος εγκλωβισμένος στο «Μελίνα Μερκούρη» [vid]

Η βραδιά άρχισε με τον προημιτελικό του League Cup και μετά με τη διακοπή του. Ωστόσο, έξω από το κλειστό του Ρέντη δεν έχει αποκατασταθεί η ηρεμία! Καθώς η Αστυνομία έχει σε «κλοιό» το γήπεδο και ο κόσμος δεν μπορεί να αποχωρήσει. Ο κόσμος εγκλωβισμένος στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο κόσμος έχει εγκλωβιστεί!

Βέβαια τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Καθώς στο γήπεδο έπιασε πριν λίγη ώρα φωτιά. Αλλά η Αστυνομία συνέχισε να τηρεί την ίδια στάση. Επιπλέον, ο κόσμος έχει βγει από τις κερκίδες του κλειστού, αλλά παραμένουν στον περιβάλλοντα χώρο. Διότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το χώρο ακριβώς έξω από αυτό. Επομένως όποιος κάνει την κίνηση για να αποχωρήσει, δεν μπορεί καθώς θα προσαχθεί.

Κατά συνέπεια, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική για να μπορέσει να αποκατασταθεί η ηρεμία. Διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πώς η Αστυνομία έχει ως πρόθεση να οδηγήσει τους περισσότερους στην ΓΑΔΑ, για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Ο κόσμος εγκλωβισμένος στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button