ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κανονικά η αναμέτρηση στη Bakcell Arena

Η UEFA κινητοποιήθηκε, έστειλε συνεργείο, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο γήπεδο και στις 20:00 θα γίνει η σέντρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, η εικόνα του γηπέδου που θα διεξαχθεί ο αποψινός επαναληπτικός ανάμεσα στη Νέφτσι και τον Ολυμπιακό, ήταν άκρως επικίνδυνη για να διεξαχθεί ένας αγώνας. Κομμάτι στο σκέπαστρο κρεμόντουσαν, οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ιδιαίτερα ισχυροί και θα ήταν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκολλήσει κάποιο και να προκαλέσει τραυματισμούς, είτε στους ποδοσφαιριστές, είτε στον κόσμο που θα είναι στις εξέδρες.

Η εικόνα αυτή του γηπέδου, η οποία το καθιστούσε ακατάλληλο για να διεξαχθεί ματς, κινητοποίησε την ίδια την ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Οι άνθρωποι της UEFA θορυβήθηκαν με όσα είδαν από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση. Έστειλαν ειδικό συνεργείο στο Μπακού, το οποίο αποκατέστησε τη ζημιά. Ξηλώνοντας τα κομμάτια που κρέμονταν. Έτσι, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Στις 20:00, η σέντρα στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Νέφτσι.

Οι άνεμοι, πάντως, δεν έχουν κοπάσει. Εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα ισχυροί και η εικόνα του γηπέδου δεν διασφαλίζει σε κανένα σημείο πώς όλα θα κυλήσουν ομαλά ως το φινάλε της αναμέτρησης. Με την εικόνα που είχε, δε, το σκέπαστρο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός να ξεκολλήσουν και άλλα κομμάτια. Το ματς ξεκινά κανονικά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button