ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφική σύσκεψη «Μέντι» -Μονκαντά στο Ρέντη!

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε πολύωρο ραντεβού με τον head of recruitment του συλλόγου, Ζοφρέ Μονκαντά.

Μπορεί να βρισκόμαστε στον 15Άύγουστο, όμως η ανάγκη για άμεση και ουσιαστική ενίσχυση του έμψυχου υλικού για τον Ολυμπιακό, φέρνει άπαντες σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού!

Μία μέρα μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έλαβε χώρα μία νέα πολύ σημαντική κουβέντα. Αυτή τη φορά ανάμεσα στον προπονητή και στον head of recruitment του συλλόγου, Ζοφρέ Μονκαντά. Με ξεκάθαρο Στόχο να τρέξουν όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις το συντομότερο δυνατό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το ραντεβού που είχαμε δύο άντρες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά όλα όσα συζητήθηκαν μεταξύ τους, ωστόσο εκείνο που προκύπτει ως ξεκάθαρη πρόθεση από όλες τις πλευρές είναι η επιθυμία να αποκτηθούν καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button