ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικίνδυνη η Bakcell Arena

Η UEFA καλείται να αποφασίσει για τη διεξαγωγή του αποψινού ματς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι . Μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στον επαναληπτικό των πρωταθλητών Ελλάδας με τους αντίστοιχους του Αζερμπαϊτζάν, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Στην Bakcell Arena. Ένα γήπεδο 100% επικίνδυνο και ακατάλληλο για να φιλοξενήσει ματς, όχι μόνο για τα κύπελλα Ευρώπης αλλά για οποιαδήποτε διοργάνωση.

Οι καιρικές συνθήκες στο Μπακού δεν είναι και οι καλύτερες. Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Κι αυτό κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο το γήπεδο. Διότι υπάρχει σημεία στο στέγαστρο που προεξέχουν κομμάτια του. Κομμάτια που έχει ξεκολλήσει και είναι πολύ πιθανό, με τον δυνατό αέρα που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες -αυτό αναφέρουν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων- να φύγουν και να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα για την ομαλή διεξαγωγή της αποψινής αναμέτρησης.

Ένα γήπεδο άκρως ακατάλληλο για να διεξαχθεί ένα ματς. Ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ανησυχία στις τάξεις των αξιωματούχων της UEFA, αλλά και στις τάξεις των Αζέρων. Διότι είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν στην περιοχή, οπότε τα ξεκολλημένα κομμάτια του στεγάστρου μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποκοπούν εντελώς, χωρίς να ξέρει κανείς που θα καταλήξουν!

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να διεξαχθεί κανονικά ματς. Η UEFA είναι αυτή που καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο δεύτερο ματς της Νέφτσι Μπακού με τον Ολυμπιακό στην Bakcell Arena. Οι επόμενες ώρες είναι πάρα πολύ σημαντικές…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button