ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καμπάνα» στον επιπόλαιο Μάρτιν

«Καμπάνα» στον επιπόλαιο Μάρτιν Ο Αμερικανός τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τον Ολυμπιακό γιατί δεν ενημέρωσε για τη 2η επέμβαση στο γόνατο.

«Καμπάνα» στον επιπόλαιο Μάρτιν Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να αντιμετωπίσουν τους «ερασιτεχνικούς» χειρισμούς του Χασάν Μάρτιν! Ο Αμερικανός σέντερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο τον περασμένο Φεβρουάριο. Τον Μάιο, ενώ ήταν στην πατρίδα του, ήταν αναγκαίο να αφαιρεθεί το υγρό από το γόνατο και να καθαριστεί ο χόνδρος. Έτσι, ο 25χρονος σέντερ έκανε και δεύτερη επέμβαση, κατόπιν της υπόδειξης από τους γιατρούς του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ξέχασε» να ενημερώσει

Μονάχα που δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η επέμβαση ήταν αναγκαίο να γίνει, αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο να το μεταφέρει και στους ανθρώπους του συλλόγου. Δεν το έκανε όπως όφειλε, όταν έγινε η αρθροσκόπηση, αλλά αρκετές εβδομάδες αργότερο. Κι εκεί που, βάσει αρχικού σχεδιασμού, θα ήταν απολύτως έτοιμος με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, τώρα θα συνεχίσει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης και θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης προσεχώς. Χάνοντας ένα σημαντικό κομμάτι της περιόδου της προετοιμασίας.

Απαραίτητη η νέα επέμβαση

Ο δεύτερος καθαρισμός που έκανε, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όμως, παρόλα αυτά, η αποθεραπεία του είναι 15-16 εβδομάδες. Συνεπώς, χρειάζονται μερικές ημέρες υπομονή ακόμα για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτό, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν το άφησαν έτσι. Η απερισκεψία του Χασάν Μάρτιν θα έχει επιπτώσεις για τον ίδιο. Ο Ολυμπιακός τον τιμώρησε με πρόστιμο για την «ερασιτεχνική» του νοοτροπία και στάση τον τελευταίο καιρό! Για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Υπομονή και αναμονή

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σκοπεύουν να πιέσουν τον Χασάν Μάρτιν να επιστρέψει νωρίτερα στην δράση. Θα τον αφήσουν να τηρήσει με ευλάβεια το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του. Κι αν όλα πάνε καλά, μετά από μερικές ημέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ, ώστε να βοηθήσει ξανά τον Ολυμπιακό. Θα είναι, πλέον, απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο και το πλάνο, καθώς οι  «ερυθρόλευκοι» τον πιστεύουν τον Αμερικανό, under size, σέντερ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button