ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Καλό τεστ το φιλικό στο Άργος

Το έκτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας έδωσε ο Ολυμπιακός. Καθώς οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Διομήδη. Πιο συγκεκριμένα σε ένα καλό ματς προετοιμασίας, για χρήσιμα συμπεράσματα. Καλό τεστ το φιλικό στο Άργος.

Το φιλικό στο Άργος

Ακόμη ένα ματς προετοιμασίας έδωσε, την Πέμπτη το απόγευμα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Καθώς οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετώπισαν τον Διομήδη στο Άργος. Ειδικότερα σε ένα αρκετά καλό τεστ ενόψει της έναρξης των επίσημων, αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, στο ματς δεν κρατήθηκε σκορ. Αλλά ο Νίκος Γραμματικός έκανε πολλές δοκιμές, ενώ και το ματς είχε υψηλό ρυθμό. Κατά συνέπεια η προετοιμασία του Θρύλου προχωρά με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμο στο Super Cup με την ΑΕΚ. Καλό τεστ το φιλικό στο Άργος

Η συνέχεια των τεστ

Βέβαια, στο μυαλό όλων είναι το ματς με την ΑΕΚ στα μέσα Σεπτέμβρη (16-18/9). Καθώς εκεί θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Δηλαδή αυτός του υπέρ-πρωταθλητή. Όμως πριν από αυτό το ματς το πλάνο περιλαμβάνει και άλλα ματς προετοιμασίας. Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει άλλα τρία φιλικά. Καταρχάς την Τρίτη (5/9) με τον Δούκα εκτός έδρας. Στη συνέχεια, στις 9/9 με τον Πανελλήνιο και στις 12/9 με την Ανόρθωση, αμφότερα εντός έδρας. Επομένως εκεί θα ολοκληρώσει ο Θρύλος την προετοιμασία του. Ώστε να πάει όσο το δυνατόν πιο μάχιμος στο Super Cup με την ΑΕΚ και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button