ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός: Τρία νέα φιλικά

Από σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά το ρεπό της Δευτέρας έπιασαν ξανά… δουλειά. Ειδικότερα όλο το «έργο» είναι στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ. Αλλά παράλληλα με τις προπονήσεις θα ανέβουν και οι αγωνιστικοί ρυθμοί. Μιας και πριν το Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΚ θα γίνουν άλλα τέσσερα φιλικά. Αν και το πρώτο, αυτό της Πέμπτης με τον Διομήδη στο Άργος, είχε ανακοινωθεί. Ωστόσο σήμερα έγιναν γνωστά και τα επόμενα. Ολυμπιακός: Τρία νέα φιλικά.

Τα νέα φιλικά

Εξάλλου, μετά το ματς της 31 Αυγούστου στην έδρα του Διομήδη (17:00) θα ακολουθήσουν άλλες τρεις αναμετρήσεις προετοιμασίας. Όμως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, αυτές θα γίνουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, στις 5 Σεπτεμβρίου υπάρχει η εκτός έδρας με τον Δούκα. Επιπλέον, στις 9/9 ακολουθεί η εντός έδρας με τον Πανελλήνιο. Κατόπιν αυτό με την κυπριακή ομάδα.

Στη συνέχεια, στις 12 Σεπτεμβρίου, θα κλείσει η προετοιμασία και τα φιλικά ματς κόντρα στην κυπριακή Ανόρθωση. Για την ακρίβεια, για το φιλικό αυτό σας είχαμε ενημερώσει από τις 12 Αυγούστου. Πέρα από αυτά, ο Νίκος Γραμματικός ήθελε πολλά ματς προετοιμασίας για το Θρύλο, ώστε η ομάδα του να αποκτήσει ομοιογένεια και «χημεία». Αλλά και για να βγάλει αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Ολυμπιακός: Τρία νέα φιλικά.

  • 5/9  Δούκας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • 9/9  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πανελλήνιος
  • 12/9  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ανόρθωση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button