Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Γουέστ Χαμ προσφέρει 18 εκατ. ευρώ για Φορτούνη!»

Πρόταση της λονδρέζικης ομάδας ύψους 18 εκατ ευρώ στον Ολυμπιακό για τη απόκτηση του διεθνούς μέσου αποκάλυψε η «Sun»

«Φωτιά» στα σενάρια περί ενδεχόμενης πώλησης του Κώστα Φορτούνη βάζει η «Sun».

Με βάση δημοσίευμα της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας, ο Ολυμπιακός όχι μόνο βρίσκεται σε επαφές με τη Γουέστ Χαμ, αλλά αυτές αφορούν τεράστια νούμερα όσον αφορά στην τιμή του παίκτη.

Όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα , τα «σφυριά» θα ήθελαν τον Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα, αλλά εκείνος θεωρείται πολύ ακριβός.

Αντίθετα, ο Φορτούνης σημειώνεται ότι είναι μέσα στις οικονομικές τους δυνατότητες και έχοντας επιπλέον τις συστάσεις του Μάριο Ουσίγιος (σ.σ. του πρώην τεχνικού διευθυντή και στους Πειραιώτες), είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περί τα 18 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Τρικαλινό άσο για την επέκταση του συμβολαίου, που δεσμεύει τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2020, για τουλάχιστον τα τρία επόμενα χρόνια.

Με την πειραϊκή ΠΑΕ να φέρεται διατεθειμένη να βάλει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατ, ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση κατά την οποία η Γουέστ Χαμ αποκτήσει τον Φορτούνη, θα πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά παίκτη του Ολυμπιακού, που ακολουθεί το ίδιο δρομολόγιο. Είχε προηγηθεί ο Αρτούρ Μαζουακού το καλοκαίρι του 2016…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button