ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κρίστμας ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Redaroume μετά το φινάλε του περσινού πρωταθλήματος, η Κίρα Κρίστμας είχε τονίσει πώς θέλει να συνεχίσει στο Θρύλο. Η αριστερόχειρας πολίστρια είχε επισημάνει πώς έχει δεθεί με την κορυφαία ομάδα στο πόλο Γυναικών στην Ευρώπη. Η Κρίστμας ανανέωσε με τον Ολυμπιακό.

Ανανέωσε και η Κρίστμας

Η Καναδή πολίστρια θα φορά για μια ακόμα σεζόν το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Το ήθελαν οι Back2Back πρωταθλήτριες Ευρώπης, το ήθελε και η Κίρα Κρίστμας. Έτσι έγινε αυτό που ήθελαν και οι δύο πλευρές. Με την αναkοίνωση του Ερασιτέχνη να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής Καναδέζα περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση της Κρίστμας

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το Θρύλο, η Καναδή περιφερειακή έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Η Κίρα Κρίστμας τόνισε μέσω του olympiacossfp.gr: «Πραγματικά, ανυπομονώ για την τρίτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, το απολαμβάνω. Μόνο καλές εμπειρίες έχω με τον Ολυμπιακό. Μετά τους τέσσερις τίτλους που κατακτήσαμε την περσινή χρονιά, είμαι έτοιμη και θέλω να παλέψουμε για ακόμη περισσότερα τρόπαια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button