ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

It ain’t over ’till it’s over…

Από χθες οι πρωταθλητες Ελλαδος βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από ένα κατά γενική ομολογία μέτριο παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Σε μία έδρα που απαραιτήτως πρέπει να παίξεις καλύτερα του κανονικού για να μπορέσεις να πάρεις ένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε σε αυτό το παιχνίδι και έφερε ισοπαλία. Τι να γίνει, στην μπάλα συμβαίνουν κι αυτά…

Από κει και πέρα τι κάνουμε; Μένουμε σε αυτό και “κλαίμε” τη στραβή που έγινε στην Τρίπολη; Κάθε άλλο. Επειδή ακριβώς όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα χρειάζεται άμεση ανασύνταξη και άμεση αντίδραση. Υπάρχουν και τα άλλα μέσα στο πρόγραμμα, τα γνωστά και “αέρινα” που είδαμε και σήμερα στο Αγρίνιο, αλλά έχουμε ξαναπεί πως εμείς κοιτάζουμε την δουλειά μας. Και εκεί θα σταθούμε.

Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι πολύ δύσκολη καθώς πρέπει να γίνει σωστή προετοιμασία και “χαλάρωση” ταυτόχρονα, διότι ακολουθεί το παιχνίδι, δεύτερο κατά σειρά με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα. Ένα ματς στο οποίο μία νίκη είναι άκρως επιτακτική όχι μία, αλλά δέκα φορές. Εδώ γίνεται επιτακτική και η ανάγκη να φανεί από τι είναι φτιαγμένοι όλοι. Και φτιαγμένοι και “φτιαγμένοι” για την μεγάλη μάχη του πρωταθλήματος. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Παίκτες, προπονητής, ακόμη και ο κόσμος. Το πως θα είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι δουλειά του Όσκαρ Γκαρθία. Αυτός έχει τα “κλειδιά” της ομάδας κι αυτός καλείται να το κάνει ώστε να παρουσιάσει ένα σύνολο έτοιμο και αποφασισμένο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η βοήθεια από την εξέδρα που σήμερα στην Τρίπολη ήταν όπως έπρεπε. Αλλά δυστυχώς δεν έφτασε. Το καθήκον τους το έκαναν και πρέπει να εξακολουθήσουν να το κάνουν δίχως “ξενέρωμα” που μπορεί να ακολουθήσει μία στραβή.

Και σε καμία περίπτωση να μην αρχίσουν οι “καταστροφολογίες” που είναι βούτυρο στο ψωμί των “απέναντι”. Δεν χρειάζεται απογοήτευση, δεν χρειάζεται κατήφεια, δεν χρειάζεται τίποτα παρά μόνο αποφασιστικότητα. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και φυσικά και το ντέρμπι στην Τούμπα. Που έτσι όπως μοιάζουν να “σπρώχνονται” τα πράγματα θα είναι ντέρμπι κορυφής. Όλα εναντίον του Ολυμπιακού θα έλεγε κανείς; Πιθανότατα. Όμως, αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Που καλείται να αποδείξει πια, δίχως αύριο, από τι είναι φτιαγμένος. Όλοι. Παίκτες, προπονητής, κόσμος. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Σε μία μάχη όπου δεν περισσεύει κανένας.

Προχωρούμε και ανασυντασσόμεθα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button