ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η… αρπαγή της Πηνελόπης!

Τί άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα; Αν έχει η ιστορία και Ολυμπιακό, την κάνουν… λύσσα.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Πηνελόπη Παυλοπούλου που θα αποτελέσει μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θετικό για το άθλημα ότι και οι άλλες ομάδες αποκτούν διεθνείς παίκτριες. Αλλά ως εκεί! Διότι τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει μια σπέκουλα για την απόκτηση της 25χρονης γκαρντ. Το καλύτερο που ακούσαμε: Ο ΠΑΟΚ άρπαξε την παίκτρια μέσα από τα… χέρια του Ολυμπιακού! Μυθικά πράγματα.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Να δούμε πώς έχουν τα πράγματα στην ιστορία αυτή. Ο Ολυμπιακός είχε μια λίστα με πολλές παίκτριες για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν. Μεταξύ των οποίων υπήρχε και το όνομα της Πηνελόπης Παυλοπούλου. Μεταξύ άλλων. Το τονίζουμε αυτό. Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν κατέθεσε ΠΟΤΕ πρόταση στην Ελληνίδα γκαρντ. Έγινε μια διερευνητική επαφή προς την πλευρά της παίκτριας. Εάν θα ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ως εκεί! Δεν υπήρξε κάτι περισσότερο.

Οπότε, το μόνο που κάνουμε όταν ακούμε για την… αρπαγή της Πηνελόπης μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού είναι να ΓΕΛΑΜΕ! Βλέπετε, όταν μπαίνει στη συζήτηση και ο Ολυμπιακός, ειδικά εάν είναι αρνητικό το θέμα για τους «ερυθρόλευκους», πουλάει παραπάνω. Κι αυτό συνέβη και τώρα. Εδώ στο redaroume θα σας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι όπως θέλουν ορισμένοι να πείσουν την κοινή γνώμη ό,τι έγιναν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button