ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άμεση προσαρμογή της Τόμπιν

Σίγουρα με δύο προπονήσεις δεν μπορεί μια παίκτρια να μπει στο κλίμα μιας ομάδας. Ειδικότερα, δεν μπορεί να προσαρμοστεί τόσο εύκολα. Ωστόσο τα μηνύματα σχετικά με τη νέα Αμερικανίδα του Θρύλου είναι αισιόδοξα. Η άμεση προσαρμογή της Τόμπιν.

Η Τόμπιν μπήκε στο κλίμα

Μια ατομική προπόνηση το Σάββατο και δύο κανονικές, Κυριακή και Δευτέρα. Επιπρόσθετα, ειδικό «φροντιστήριο» από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με θέμα τα συστήματα και τα plays του Θάνου Νίκλα. Όμως με το… καλημέρα η Ρεμπέκα Τόμπιν έδειξε την οξυδέρκειά της. Διότι άμεσα έχει μπει στο κλίμα της ομάδας. Καθώς αυτές οι δύο και κάτι προπονήσεις ήταν αρκετές για να προσαρμοστεί. Για την ακρίβεια έχει ήδη καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Επίσης, έχει υψηλό δείκτη αντίληψης. Μιας και κατάλαβε αμέσως αυτά που θέλει ο Νίκλας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης μιλούσε με τις συμπαίκτριές της και έδωσε τις αναγκαίες… κατευθύνσεις, όταν το έκρινε. Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρία! Καθώς απομένει να φανούν και στην πράξη. Συνεπώς, όλοι στην ομάδα περιμένουν το ντεμπούτο τους. Ειδικότερα να δουν πώς θα παρουσιαστεί στο ματς της Τετάρτης, κόντρα στην ΤΤΤ Ρίγα, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup. Δηλαδή σε ένα πολύ σημαντικό ματς για το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων», όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Η άμεση προσαρμογή της Τόμπιν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button