ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι επαφές του Πετρούσεφ

Αρκετά έχουν ειπωθεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο υπάρχουν αλήθειες, αλλά και σενάρια. Καθώς τίποτα δεν είναι 100% ξεκάθαρο. Μιας και το status του παίκτη με τους Σακραμέντο Κινγκς δεν αφήνει περιθώριο για κάτι παραπάνω, αυτή τη στιγμή. Όμως η ιστορία θα έχει κι άλλα «επεισόδια». Οι επαφές του Πετρούσεφ.

Οι κινήσεις του Πετρούσεφ

Λοιπόν, ας τα βάλουμε κάτω. Αν και το τοπίο είναι ακόμα… θολό, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που δείχνουν αρκετά! Καταρχάς, όπως γράψαμε και νωρίτερα στο Redaroume, η σύντροφος του παίκτη έκανε follow στη σελίδα του Ολυμπιακού στο Instagram. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δηλαδή δεν πρέπει ο κόσμος να «τσιμπά» με τέτοιες ειδήσεις. Εξάλλου, ο μάνατζερ του Σέρβου φόργουορντ/σέντερ έχει πολύ καλή συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους». Ακόμη ήταν ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη. Η Τιάνα Σουμάκοβιτς, ωστόσο, ακολουθεί και τον Kill Bill. Επομένως ας μην προτρέχουμε βάσει αυτής της κίνησης.

Οι επαφές του Σέρβου

Αλλά ας δούμε τις κινήσεις του παίκτη. Είναι αλήθεια πώς μίλησε με τον Σάσα Βεζένκοφ, που έχει συμπαίκτη στους Σακραμέντο Κινγκς. Επιπλέον, είχε και επικοινωνία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Για την ακρίβεια όχι μόνο μια φορά, σύμφωνα με τους συμπατριώτες τους. Διότι στη Σερβία λένε πώς ο Φίλιπ και ο «Μίλου» είναι σε ανοικτή γραμμή. Επιπρόσθετα, οι Σέρβοι σημειώνουν πώς ο Πετρούσεφ ρώτησε τον Μιλουτίνοφ για τη ζωή στην Αθήνα. Δηλαδή κάτι περισσότερο από μια απλή συζήτηση για την ομάδα που «βλέπει» τον παίκτη. Άρα αυτό σίγουρα κάτι φανερώνει. Ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Όμως ίσως υπάρξουν εξελίξεις προσεχώς. Οι επαφές του Πετρούσεφ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button