ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η βράβευση και το μέλλον του Βρσάλικο

Οι πρώτες προπονήσεις του Μίτσελ στον Ολυμπιακό είχαν με απουσίες. Μία εξ αυτών ήταν του Κροάτη αμυντικού. Ωστόσο ήταν απολύτως δικαιολογημένη. Μιας και ο παίκτης πήγε στην πατρίδα του. Γιατί τον τίμησε η ομοσπονδία της χώρας του, για την απόσυρσή του από την εθνική του ομάδα. Η βράβευση και το μέλλον του Βρσάλικο.

Η βράβευση του Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο πριν από μερικές εβδομάδες έκανε γνωστό πώς «έκλεισε» ο κύκλος του στην εθνική ομάδα της Κροατίας. Έτσι, πριν το σημαντικό ματς των Κροατών με τη Δανία, το βράδυ της Πέμπτης στο στάδιο «Μάξιμιρ», η ομοσπονδία της χώρας τίμησε τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος Κούστιτς και ο τεχνικός διευθυντής Πλετίκοσα παράδωσαν τιμητικά βραβεία και αναμνηστικά στον Βρσάλικο. Μια φανέλα με το νούμερο 52, δηλαδή με τις συμμετοχές του με την Κροατία. Όπως και ένα κάδρο με μια εξαιρετική φωτογραφία με τον Σίμε να φιλά τη σημαία της χώρας. Με τους συμπατριώτες του, που ήταν στις εξέδρες, να τον χειροκροτούν για την προσφορά του.

Το μέλλον του Κροάτη

Η απουσία του Βρσάλικο ήταν γνωστή και είχε έξτρα άδεια για να βρεθεί στο Ζάγκρεμπ. Ωστόσο θα γυρίσει στον Αθήνα σήμερα. Όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει εν μέρει για τον Κροάτη αμυντικό. Ο καιρός πέρασε, επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να δώσει αυτά που περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι». Με τις απαιτήσεις από έναν παίκτη της αξίας του να είναι μεγάλες. Όπως και την προσδοκία να δείξει το καλό του πρόσωπο.

Η απόφαση του Μίτσελ να επαναφέρει τον Λαλά στις προπονήσεις της ομάδας έχει σχέση και με αυτό. Σίγουρα θα λειτουργήσει και ως μέτρο… πίεσης για να ανεβάσει στροφές ο παίκτης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στην αξία του Κροάτη αμυντικού. Αλλά και ο ίδιος πρέπει να «μιλήσει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς εκεί έχει αξία. Η βράβευση και το μέλλον του Βρσάλικο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button