ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πρώτες κινήσεις της επόμενης ημέρας

Είναι δεδομένο πώς ο Ολυμπιακός μπήκε σε μια νέα εποχή. Δηλαδή τη δεύτερη εποχή Μίτσελ στο Θρύλο. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη της παρουσίασής του… Θέλει ρόστερ με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Άρα θα γίνει αναδιάταξη στο δυναμικό. Ο Μανωλάς αποχώρησε για το Ντουμπάι. Επιπλέον, είναι αλήθεια πώς αυτή ήταν η αρχή. Λόγω του ότι έχει και συνέχεια. Οι πρώτες κινήσεις της επόμενης ημέρας.

Οι πρώτες κινήσεις

Ο Μίτσελ ξέρει πώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Άρα δεν θα «πετάξει» ούτε μια ημέρα. Καθώς στόχος του είναι, ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, να κάνει δουλειά. Δηλαδή μαζί με τη διοίκηση και τους άμεσους συνεργάτες του. Τον Ανιγκό, τον Καρεμπέ και τον Αβραάμ. Η συνεργασία τους θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν όλα όπως πρέπει. Αυτός είναι ο σκοπός. Το καλό της ομάδας. Υπό τον όρο να λειτουργεί ο Ολυμπιακός βάσει των «θέλω» του Ισπανού προπονητή, ώστε να κάνει καλά τη δουλειά του.

Μιας και πρέπει να μειωθεί αρκετά τον αριθμός των παικτών που κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Λοιπόν, η αρχή έγινε με τον Μανωλά. Έφυγε από τον Ολυμπιακό με προορισμό του Ντουμπάι. Επιπλέον, ο Ισπανός ανέλαβε δράση σε αυτό το κομμάτι. Καθώς επέλεξε να μην συνεχίσουν με την πρώτη ομάδα οι Ανδρούτσος και Κούτρης. Έτσι, οι δύο παίκτες πιθανότατα «μετακομίζουν» στη β΄ ομάδα. Θα παίξουν σε αυτή. Όμως, έχει και συνέχεια, όμως.

Εξελίξεις της επόμενης ημέρας

Δεν σταματά, όντως, ο 59χρονος προπονητής εδώ. Αφού συνεχώς θα υπάρχουν νεότερα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, το φιλικό του Σαββάτου με την β’ ομάδα, είναι πιθανό να βγάλει ειδήσεις επί του θέματος. Δηλαδή να γίνουν γνωστά, μετά από αυτό, τα ονόματα και άλλων παικτών που ακολουθούν τους Ανδρούτσο και Κούτρη. Γιατί υπάρχουν κάποιοι με αρκετές πιθανότητες. Αλλά είναι καλύτερο να μην αναφερθούν ακόμη ονόματα, πριν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Οι πρώτες κινήσεις της επόμενης ημέρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button