ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Τρουά ανεβαίνει κι άλλο για τον Σισέ

Η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

Είναι σίγουρο πώς το φετινό καλοκαίρι θα γίνει… παιχνίδι για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Το πέρασμα του 26χρονου κεντρικού αμυντικού από την Σεντ Ετιέν, τον έχει κάνει στόχο για πολλά κλαμπ του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι «στεφανουά» ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά είναι δεδομένο επίσης πώς δεν μπορούσαν να δώσουν τα 13 εκατ. ευρώ της ρήτρας που είχε μπει ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όταν έφυγε δανεικός από τον Ολυμπιακό για την Σεντ Ετιέν.

Όμως αρκετές ομάδες στη Γαλλία παρακολουθούν «ζεστά» την περίπτωση του Σενεγαλέζου αμυντικού. Με εκείνη που κινείται για την απόκτησή του να είναι η Τρουά. Ήδη ο γαλλικός σύλλογος «χτύπησε» την… πόρτα των «ερυθρόλευκων». Οι πρώτες κρούσεις της Τρουά δεν βρήκαν θετική ανταπόκριση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Τρουά, όπως τονίζουν από τη Γαλλία, θα επιστρέψει για τον Σισέ. Με νέα πρόταση, εμφανώς βελτιωμένη. Η οποία θα πλησιάζει τα 8-9 εκατομμύρια ευρώ. Με τους «ερυθρόλευκους» να αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 10.000.000€ όπως τονίζουν οι Γάλλοι. Εάν επιβεβαιωθούν όλα αυτά που ακούγονται για αυξημένη προσφορά της Τρουά, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να βρουν τελικά τη «χρυσή» τομή και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button