ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η επόμενη κίνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Μετά και την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, μένει μια ακόμα κίνηση για να ολοκληρωθεί το ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδα για τη νέα σεζόν. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η επόμενη κίνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτό ετοιμάζει ο κόουτς Μπαρτζώκας…

Η παραμονή του Βεζένκοφ είναι πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Το ρόστερ του Θρύλου σε μεγάλο βαθμό παραμένει το ίδιο. Αν είχε πάει ο Σάσα στο Σακραμέντο, οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν μείον δύο ελληνικά διαβατήρια. Τώρα, όμως, είναι μείον ένα. Εκεί, λοιπόν, έχει πέσει το βάρος. Στην τελευταία κίνηση που θα κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Με τα ενδεχόμενα να είναι δύο. Είτε να αποκτηθεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο, είτε έβδομος ξένος. Πιο συγκεκριμένα αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα. Η επόμενη κίνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αντετοκούνμπο ή έβδομος ξένος

Είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Οι δύο πλευρές είχαν βρει σημείο επαφής. Για συμβόλαιο δύο ετών. Όμως, στην πορεία παρουσιάστηκαν προβλήματα. Η πλευρά του παίκτη αύξησε τις οικονομικές του απαιτήσεις. Έτσι, η υπόθεση αυτή «πάγωσε» για λίγο. Εντούτοις, το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Συνεπώς, θα υπάρξει και νέα προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ώστε να βρεθεί η «χρυσή… τομή» και οι δύο πλευρές να τα βρουν ξανά και να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Οι υποψήφιοι παίκτες

Αν, όμως, η περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν προχωρήσει τελικά, τότε θα ενεργοποιηθεί το εναλλακτικό πλάνο. Με τον Ολυμπιακό να έχει στα σκαριά το θέμα του έβδομου ξένου. Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν κλείσει τις.. κεραίες τους. Με τα ονόματα των Μπεν Μπέντιλ, Μαουρίς Εντούρ και Λουίς Λαμπεϊρί να είναι στην «ερυθρόλευκη» ατζέντη. Ειδικά οι δύο τελευταίοι έχουν περισσότερες πιθανότητες λόγω της θέσης του. Κάτι που δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Όμως, οι τελικές κινήσεις αναμένονται από την Πέμπτη 21 Ιουλίου και μετά. Να «κλειδώσει» και επίσημα, δηλαδή, η παραμονή του Βεζένκοφ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button