ΔΙΑΦΟΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΘΑΝΑΤΗ Ελληνική ΒΛΑΚΕΙΑ

Πολλές ομάδες χάνουν το αήττητο τους όχι όμως και η Ελληνική Βλακεία που παραμένει αήττητη εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!  Ο Ελληνας δεν καταλαβαίνει ούτε απο Κορονοϊούς, ούτε απο Πανδημίες και κάνει αυτό που γουστάρει  χωρίς να τον ενδιαφέρει αυτό που γίνεται δίπλα του!

Οχι απλά με λύπη αλλά με απίστευτη οργή βλέπω τις φωτογραφίες και τα βίντεο απο τα διόδια όπου σήμερα Παρασκευή ο Ελληνας όπου φύγει -φύγει λές και έχουμε τριήμερο  και πάει χαρωπός στα χωριά του που είχε ξεχάσει και τα θυμάται μόνο καλοκαίρι και γιορτές ,θέλοντας να ξεσκάσει και να ξεφύγει απο τον Κορονοϊό στον καθαρό αέρα. Αυτό πιστεύουν οι εξυπνάκηδες ότι θα θα συμβεί. Θα πάμνε στον καθαρό αέρα και όλα θα πάνε καλά.

Δεν πά να βγει ο Μητσοτάκης και να κάνει διαγγέλματα, δεν μπορεί να κάνει ακόμα 100 βίντεο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν πα να βγούν γνωστοί και άγνωστοι  να πούν το #μένουμεσπίτι ,δεν πα να βλέπει ότι στην Ιταλία έχουμε νεκρούς ανα λεπτό  και πολλά άλλα , ο Ελληνας θα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο σαν τριημέρο και θα πει και το γνωστό “Ελα μωρέ .Σε μένα θα συμβεί;”

Και όταν θα έρθει η στιγμή που η Κυβέρνηση θα παει πως απαγορεύεται η μετακίνηση είμαι 100% σίγουρος πως κάποιοι θα μιλήσουν για παραβίαση δικαιωμάτων. Είπαμε . Στην Ελλάδα είμαστε!

Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά και αυτό δεν είναι κινδυνολογία αλλά πραγματικότητα και μάλιστα σκληρή. Η Ελλάδα κινήθηκε πολύ γρήγορα, σε σχέση με άλλες ευρωπαικές χώρες και  για αυτό τα κρούσματα είναι λίγα σε σχέση με κοντινές μας χώρες. Αν δεν είμαστε όμως ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  και ΣΩΣΤΟΙ πρώτα απέναντι στους Εαυτους μας ΚΑΙ ΌΣΟΥΣ ΑΓΑΠΆΜΕ τότε πολύ απλά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και δεν θα μας φταίει καμία Κυβέρνηση και κανένας υπεύθυνος για την ανευθυνότητα μας.

Και στο κάτω -κάτω εσείς που σκούζετε ότι μένετε σπίτι και βαριέστε σκεφτείτε ρε μπαγλαμάδες πόσες φορές την κοπανήσατε απο τη δουλειά η το σχολείο για να μείνειτε σπίτι και να κάνετε ότι γουστάρετε, εσείς οι μαθητές πόσα σκασιαρχεία έχετε κάνει για να μείνετε σπίτι αλλά κυρίως ΟΛΟΙ μας να σκεφτούμε ότι κάποιοι ΔΕΝ έχουν σπίτι για να μείνουν και βρίσκονται σε παγκάκια, γωνίες και ψάχνουν  χώρους στους δρόμους για να κοιμηθούν!!

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close