ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γραμματικός: «Θετική η μεγάλη εικόνα»

Δεύτερος στο τουρνουά της Οχρίδας ο Ολυμπιακός. Καθώς οι κυπελλούχοι Ελλάδας ηττήθηκαν στον τελικό από την Πέλιστερ. Δηλαδή την πρωταθλήτρια της χώρας και μια ομάδας επιπέδου EHF Champions League. Γραμματικός: «Θετική η μεγάλη εικόνα».

Ωστόσο, στην περίοδο της προετοιμασίας μετρούν πολλά και όχι τα αποτελέσματα. Ειδικότερα, το ξέρει καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Εξάλλου ο ίδιος και οι παίκτες του ξέρουν πώς έχουν πολλά να κάνουν ακόμα.

Γραμματικός: «Θετική η μεγάλη εικόνα»

Ο κόουτς του Θρύλου σχολίασε: «Λοιπόν και στον τελικό πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση, παρά την κούραση και τους τραυματισμούς που έχουμε. Βέβαια, με ευχαρίστησε η εικόνα της ομάδας στο τουρνουά. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς προερχόμασταν από μια δύσκολη περίοδο, με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα». Επιπλέον, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Μιας και οι παίκτες ήταν καταπονημένοι. Διότι η σκληρή προετοιμασία και η δουλειά που έγινε, τώρα προκαλούν κόπωση. Αλλά στην πορεία θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Είχαμε κάποια προβλήματα. Όμως η μεγάλη εικόνα από το διεθνές τουρνουά ήταν θετική. Μιας και σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Champions League. Επιπλέον, αύριο επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Ακόμη, από τη Δευτέρα, θα ξεκινήσουμε και πάλι τη δουλειά, με το κεφάλι κάτω. Διότι θέλουμε να φτιάξουμε μια σκληρή ομάδα. Ώστε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button