ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γενηδουνιά ψυχάρα

Το σκουφάκι του Ολυμπιακού ως το 2024 θα φορά ο διεθνής περιφερειακός, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Θρύλο.

Ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης, δύσκολης χρονιάς για τους νταμπλούχους Ελλάδας δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι στο ρόστερ της νέας. Ο Ντίνος Γενηδουνιάς δεν το σκέφτηκε και πολύ. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να πει το ναι. Σας το είχαμε αναφέρει, εξάλλου, από νωρίς το πρωί. Είχε φτάσει η ημέρα των ανακοινώσεων.

Η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας αναφέρει: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά. Ο διεθνής περιφερειακός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας  και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας».

Με τον διεθνή περιφερειακό να τονίζει μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», μέσω του olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και θα δουλέψω σκληρά για να τη φτάσουμε ξανά στην κορυφή.  Η διατήρηση των εγχώριων τίτλων και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού είναι οι στόχοι μας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button