ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έδεσε» και τον Δερβίση

Στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα ακόμα χρόνο.

Το redaroume σας είχε ενημερώσει από το πρωί πώς η σημερινή ήταν ημέρα ανακοινώσεων για τους Έλληνες παίκτες. Όπως και έγινε. Πρώτα Μουρίκης, εν συνεχεία Γενηδουνιάς και ακολούθησε ο Γιώργος Δερβίσης. Ο διεθνής αμυντικός ανανέωσε για άλλη μια σεζόν τη συνεργασία τους με τους νταμπλούχους. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον κορμό των Ελλήνων παικτών, έχοντας δημιουργήσει μια υπερομάδα.

Με τους νταμπλούχους Ελλάδας να κάνουν γνωστό ότι: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε, μέσω του olympiacossfp.gr: «Ο Ολυμπιακός αποτελούσε πάντα την πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Η επόμενη σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις, ανυπομονώ να βρεθώ στο νερό με όλους αυτούς τους κορυφαίους παίκτες και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, την διοίκηση και τους προπονητές».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button