ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι τελευταίες «πινελιές» της ερυθρόλευκης Dream Team

Τί απέμεινε; Οι ανακοινώσεις της ανανέωσης των συμβολαίων του ελληνικού κορμού της ομάδας.

Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού στο πόλο Ανδρών θα είναι ασυναγώνιστη. Οι κινήσεις και οι προσθήκες δείχνουν πώς ο πήχης έχει μπει ψηλά. Ήρθαν παίκτες πρώτης γραμμής στον Πειραιά. Ο Θοδωρής Βλάχος διαθέτει το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ στα χέρια τους και ο στόχος είναι, δεδομένα, η κορυφή. Η κορυφή της Ευρώπης. Ο μεγάλος στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι η κατάκτηση του LEN Champions League.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν, γι’ αυτό αποκτήθηκα από τον Ολυμπιακό. Για να τον επαναφέρουν στην πρώτη θέση της Ευρώπης. Αλλά για να γίνει αυτό δεν αρκούν μόνο οι προσθήκες. Απαραίτητος παράγοντας είναι και η διατήρηση στο ρόστερ των βασικών μονάδων της. Του ελληνικού κορμού. Των παικτών που ήταν και πέρσι στο δυναμικό της ομάδας και πάλευαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κωνσταντίνος Μουρίκης, Ντίνος Γεννηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Μάνος Ζερδεβάς και Θανάσης Χρυσοσπάθης.

Μια πεντάδα Ελλήνων, διεθνών παικτών του Ολυμπιακού που θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας. Έχουν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση για τα επόμενα χρόνια. Οι «παλαιοί» για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο τελευταίος για τη νέα σεζόν. Έρχονται άμεσα οι ανακοινώσεις. Αρχής γενομένης από τη σημερινή ημέρα.

Όχι πώς θα αλλάξει κάτι για την ομάδα. Δεν είναι άλλωστε κάτι που θα γίνει τώρα. Οι συμφωνίες και έχουν γίνει και έχουν ολοκληρωθεί. Απλά, για τυπικούς λόγους, πρέπει να γίνουν γνωστές και οι τελευταίες «πινιλιές» -χρονικά- του ρόστερ των επόμενων ετών. Αν και επί της ουσίας, πριν ξεκινήσουν οι μεταγραφές είχε τελειώσει αυτό το θέμα. Τώρα είναι η ώρα της επισημοποίησής τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button