ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φουντούλης: «Δωρίζουμε το μισό ποσό του πριμ του κ. Μαρινάκη στους πυρόπληκτους»

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του πόλο Ανδρών, μίλησε για την απόφαση των διεθνών παικτών.

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ώρες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό πώς δίνει έξτρα πριμ 200.000€ στην εθνική ομάδα πόλο Ανδρών για τη μεγάλη της επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι διεθνείς παίκτες, όμως, έδειξαν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο τους. Ό,τι έκαναν στην Ιαπωνία, ήταν τεράστια επιτυχία. Αλλά ξέρουν ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος του.

Ξέρουν πώς είναι δημόσια πρόσωπα και μπορούν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για να βοηθήσουν τους συμπατριώτες μου που δοκιμάζονται τα τελευταία 24ωρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Κι αυτό αποφάσισαν να πράξουν. Να δώσουν το μισό πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις ανάγκες των πυρόπληκτων. Κάτι που έκανε γνωστό ο αρχηγός της εθνικής πόλο Ανδρών που πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών της ομάδας, ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button