ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πριμ 200.000€ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην εθνική πόλο Ανδρών

Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού για την ομάδα που ανέβασε το φρόνημα του λαού μας, σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες.

Αργυρή Ολυμπιονίκης στους Αγώνες στο Τόκιο η εθνική ομάδα πόλο Ανδρών. Ανέβηκε στο βάθρο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τη Σερβία. Μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, μια ακόμα μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό. Από μια ομάδα που με τις εμφανίσεις της, με το πάθος των παικτών της, μας έκανε και πάλι υπερήφανους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την εθνική ομάδα πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας, προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές. Μια κίνηση που έχει συμβολικό νόημα, αλλά δείχνει πώς σε αυτή τη χώρα πρέπει να επιβραβεύονται όσο τιμούν το εθνόσημο με τον καλύτερο τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button