ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορτούνης:«Συγγνώμη, τον Ολυμπιακό όμως μην τον ξεγράφουν»

O Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
στην συνέχεια όμως και μέσα στους πανηγυρισμούς ξέφυγε και αντέδρασε παρορμητικά, κάτι το οποίο κατάλαβε και εκείνος και είχε το θάρρος να βγει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη.

Ο αρχηγός του Θρύλου μιλώντας στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» παραδέχτηκε το λάθος του πάνω στην ένταση της στιγμής, τονίζοντας φυσικά ότι δεν γνώριζε ότι σε εκείνη την εξέδρα υπήρχαν παιδιά.

Επίσης, ο «Φόρτου» επισήμανε ότι τον Ολυμπιακό δεν θα πρέπει να τον ξεγράφει κανείς και θα δώσει στη συνέχεια όλες τις απαντήσεις στους αντιπάλους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button