ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλικό της Εθνικής για τη Φλόγα

Λοιπόν, η προετοιμασία της ασημένιας Ολυμπιονίκης του Τόκιο προχωρά. Έτσι, η εθνική Ελλάδας έχει μπει στην τελική ευθεία. Ειδικότερα, από την Τρίτη είναι στο Βόλο. Μιας και εκεί θα δουλέψει αυτές τις ημέρες ο Θοδωρής Βλάχος με τους παίκτες του. Αλλά το πλάνο έχει και φιλικό. Ωστόσο το ματς αυτό δεν θα έχει μόνο αθλητικό ενδιαφέρον. Καθώς είναι σπουδαίος ο λόγος που θα διεξαχθεί. Ειδικότερα όλα τα έσοδα θα δοθούν στη Φλόγα και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Φιλικό της Εθνικής για τη Φλόγα

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το φιλικό

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών δίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου τον τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την μετάβασή της στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα στην «Επίσημη Αγαπημένη» και εκείνη των ΗΠΑ θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς πέραν της παρουσίας των Βολιωτών που αναμένεται να κατακλύσουν το κολυμβητήριο, τα έσοδα θα διατεθούν για την ΦΛΟΓΑ και τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αναδεικνύοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, αποδέχτηκε άμεσα τη πρόταση του συλλόγου ΦΛΟΓΑ Ν. Μαγνησίας για διάθεση των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα στα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ζωής .

Συμβολική τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ.

Ο Βολιώτης προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θοδωρής Βλάχος θα έχει στη διάθεσή του, τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές οι οποίοι ανήκουν και στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης με τεράστιες επιτυχίες σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Οι θεατές του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Ολυμπιονικών της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης η οποία είναι η μοναδική ομάδα σε ομαδικό άθλημα που έχει αδιάλειπτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ευχή όλων μας είναι να την δούμε στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι ένα σκαλί παραπάνω από τη δεύτερη θέση που έλαβε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς στο Τόκιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button