ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Αρτακιανού ως το 2026

Ακόμα δύο χρόνια στο Θρύλο. Γιατί η κορυφαία λίμπερο του πρωταθλήματος παραμένει «ερυθρόλευκη». Επομένως, οι δύο πλευρές δεν ήταν και τόσο δύσκολο να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία! Μιας και είναι μια συνεργασία από την οποία κερδίζουν όλοι. Δηλαδή τόσο οι Κυπελλούχες Ελλάδας όσο και η έμπειρη Ελληνίδα λίμπερο. Ολυμπιακός: Αρτακιανού ως το 2026.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ειδικότερα η επίσημη ενημέρωση του Θρύλου αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Αρτακιανού. Η διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση της Μαριαλένας Αρτακιανού

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχηθώ υγεία, πάνω από όλα, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά, ώστε να πετύχει η ομάδα και εμείς προσωπικά τους στόχους μας. Χαίρομαι πολύ, που χρόνο με το χρόνο, το πρωτάθλημα αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό βοηθάει πάρα πολύ εμάς τις αθλήτριες να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο! Βλέπουμε, ότι τα τελευταία χρονιά, μέχρι το τέλος δε ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι ο πρωταθλητής και ότι έχουν γίνει τρομερές ανατροπές και αυτό είναι το πιο συναρπαστικό. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button