ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαψη για το 1-4 και αφιέρωση στα κορίτσια του Μπάσκετ

Είτε είναι ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον ,είτε όχι  το 1-4  η γενικά μία μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν προκαλεί τίποτα λιγότερο απο έξαψη(είναι και της μόδας) ή ηδονή. Διαλέγετε και παίρνετε. Σήμερα,όμως, η νίκη του Ολυμπιακού και η συντριβή του αιωνίου είναι και μία νίκη για όλα τα αθλήματα του Θρύλου, αλλά ειδικά  σήμερα θα πρέπει να αφιερωθεί στα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ.

Ξυπνήσαμε το πρωί  και εκεί που πίναμε τον καφέ μας έγινε αυτό που περίμεναν όλο όσοι γνωρίζουν τον “Φάρο” του μπασκετ. Το τρομερό είναι ότι  υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι αυτή η απόφαση είναι δίκαια και μάλιστα δικαιώνεται και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός που φαίνεται για κάποιους έχει υποστεί αδικίες. Κάπου εδώ θυμάμαι ένα 50-0 του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο του που έσπασε με το περσινό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκου μετά απο χρόνια.

Προφανώς, επειδή ο καθένας θυμάται ότι τον φωτίσει ο Θεός, σβήνονται  με μπλάνκο όλες οι αδικίες στο Ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού  και δεδικαιώνεται η ομάδα που είχε χάσει 50 φορές και δεν είχε κερδίσει ΜΙΑ ,προκαλώντας τη δικαιολογημένη αντίδραση  των οπαδών του.

Αλλά, αλήθεια μπρος στα κάλλη τι είναι ο Πόνος ρε αδέρφια. Ο Παναθηναϊκός και ο Φάρος που έχουνε μετατρέψει το μπάσκετ,  σε αυτό που βλέπουμε τώρα και δεν ασχολείται κανείς όμως, συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους κάνοντας το άσπρο..πράσινο.

Για όλους αυτούς τους λόγους το 1-4 πρέπει να αφιερωθεί στον Παντελάκη και τα κορίτσια του.  Και αν δεν χαλάρωναν λίγο οι Πειραιώτες που είχαν να αντιμετωπίσουν το wwe  απέναντι τους με σκληρά μαρκαρίσματα  που έφταναν στο επίπεδο του αντιαθλητικού,  ίσως το σκορ να είχε ξεπεράσει το 1-4 και να είχε πάει σε εξωγήινα επίπεδα.

Αυτό το 1-4 είναι και μία απάντηση σε όλους όσους έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός χαλάρωσε. Σχολίαζαν ,οι ανόητοι, ότι η συμμετοχή των λεγόμενων μη βασικών ήταν λάθος απο τον Μαρτίνς λες και ο Πορτογάλος δεν ξέρει και ξέρουν αυτοί. Οι αναλυτές της πλάκας και του καφενείου. Αλλά και πάλι και με τα δεύτερα η ομάδα δεν μας ξενέρωσε .Και όπως τότε με τον Στράτο Αποστολάκη υπηρεσιακό, έτσι και τώρ είχαμε και πάλι το 1-4. Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

ΥΓ: Δεν χαλαρώνουμε γιατί έχει Κύπελλο.

ΥΓ2 : Καλός ο Τικίνιο, αλλά ίσως υπάρξει και κατι ακόμα καλύτερο.

ΥΓ3: Ο Καλογερόπουλος έδειξε ότι έχει balls

ΥΓ4: Ολυμπιακός -Ολυμπιακός!!

ΥΓ5 : Πριν δύο χρόνια κάποιος μάγκας μου είπε ότι ο Ελ Αραμπί είναι αργός…

ΥΓ6 ;Μπούχα και Μασούρα είστε ΨΥΧΑΡΕΣ!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button