ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλέξη γερά και χρόνια σου πολλά! (Video)

Την ονομαστική γιορτή έχει σήμερα ο Αλέξης Αλεξανδρής και ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως φυσικά κι εμείς εδώ στο Redaroume.gr  του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Αλέξη Αλεξανδρή! Ο επί μία εννιαετία (1994-2003) παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και συλλέκτης επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων με τα «ερυθρόλευκα» έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή και ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια, αλλά κι εμείς εδώ στο Redaroume.gr  του ευχόμαστε ολόψυχα  να τα χιλιάσει και κάθε ευτυχία στη προσωπική του ζωή!

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ανήκε σητν κατηγορία των ποδοσφαιριστών, που χαρακτηρίζοντας για τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά και την καρδιά χιλίων λεόντων που κουβαλούσε!  Όπως συνέβαινε και με τους συντριπτικά περισσότερους παίκτες που κοσμούσαν το ρόστερ του κορυφαίου ίσως Ολυμπιακού όλων των εποχών…

Ας θυμηθούμε στο παρακάτω video όλα τα γκολ, που πέτυχε ο Αλέξης Αλεξανδρής με την ιερή ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα στο πέρασμα της εννιάχρονης θητείας του στον Αυτοκράτορα Θρύλο!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button