ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι έχει το θέμα του Ράντοβιτς…

Έτσι έχει το θέμα του Τζούρο Ράντοβιτς και το redaroume αναλύει την ιστορία, παρουσιάζοντας τα γεγονότα όπως έχουν.

Ξαφνικά θέμα από το… πουθενά θέλουν να δημιουργήσουν ορισμένοι που συνηθίζουν να κάνουν… πόλεμο στον Ολυμπιακό. Γνωστή η τακτική τους. Θέμα με τον Τζούρο Ράντοβιτς παρουσιάζουν, αφήνοντας υπόνοιες πώς ο Μαυροβούνιος περιφερειακός έχει θέμα με τους ελέγχους ντόπινγκ. Μόνο που η αλήθεια δεν είναι αυτή. Αλλιώς έχουν τα πράγματα.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήξεραν πώς υπήρχε θέμα με τον Τζούρο Ράντοβιτς όταν ήρθε στην Ελλάδα. Ήξεραν πώς έχει ακριβώς το θέμα. Δηλαδή… Η ιστορία που έχει προκύψει δεν αφορά θέμα ντόπινγκ. Ούτε αφορά θέμα χρήσης απαγορευμένων ουσιών. Ούτε πώς δεν εμφανίστηκε σε κάποιον έλεγχο που ήταν προγραμματισμένος.

Έτσι έχει το θέμα Ράντοβιτς. Κάτι που τονίζουν κατηγορηματικά οι «ερυθρόλευκοι» προς κάθε κατεύθυνση. Διότι καλές είναι οι εντυπώσεις που δημιουργούνται, αλλά καλύτερο να «λέγονται» τα πράγματα με το όνομά τους!

Το θέμα έχει να κάνει με τη διαδικασία και τον χρόνο συμπλήρωσης των απαραίτητων στοιχείων στις σχετικές φόρμες για τον τόπο παραμονής. Οι πληροφορίες σημειώνουν πώς πρόκειται για αμέλεια από την πλευρά του παίκτη που δεν τήρησε τα σχετικά χρονοδιαγράμματα για παρόμοιες υποθέσεις. Και θα προκαλούσε έκπληξη να επιβληθεί από τη FINA «καμπάνα» στο νεαρό Μαυροβούνιο περιφερειακό.

Αν, πάντως, συμβεί κάτι τέτοιο, αν τιμωρηθεί ο Ράντοβιτς, ο Ολυμπιακός είναι σε ετοιμότητα και θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button