ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Trust the Process

Οπως έχω γράψει και άλλες φορές η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη και για να μπορέσουμε να δούμε πράγματα τη φετινή σεζόν θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Λέξη άγνωστη και πολλές φορές μισητή στην Ελλάδα αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

Ο Ολυμπιακός  έχει πάρει αρκετούς παίκτες στην ομάδα και προσπαθεί να τους προσαρμόσει   με τον δικό του τρόπο στα “θέλω” του.

Και αυτό, όσο εξαιρετικός προπονητής και αν είναι, δεν μπορεί να  το κάνει απο τη μία μέρα στην άλλη ειδικά όταν δεν έχει προηγηθεί κανονική προετοιμασία και πόσο μάλλον όταν αρκετοί παίκτες άργησαν να έρθουν στην ομάδα, η οποία έπαιζε Σεπτέμρβρη τελικό της προηγούμενης σεζόν με το περσινό ρόστερ αφού έτσι αποφάσισαν οι “φωστήρες” της ΕΠΟ.

Ενα  χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Εμβιλά που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί και με τον Γάλλο στην ομάδα ο Ολυμπιακός δείχνει αργός, ειδικά στο 4-3-3.  Στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν πολύ πιο καλός απο άλλα ματς.

Πολλοί λένε για τον Ραφίνια και τον Χολέβα, όσον αφορά στο κομμάτι της συμμετοχής τους στο επιθετικό κομμάτι σε σχέση με Τσιμίκα και Ομαρ. Ο  Χολέβας είναι πιο επιθετικός από τον  Βραζιλιάνο που προσέχει πολύ τα νώτα του και βγαίνει στην επίθεση τόσο όσο. Εμπειρος είναι ,ακόμα προσπαθεί να μάθει πράγματα όσον αφορά τους συμπαίκτες του και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Πιστεύω ότι όσο πενάει ο καιρός θα δούμς καλύτερο Ραφίνια.

Οσο για τον Χολέβα, θα πάρει ανάσες μόλις μπει στη διαδικασία αγώνων ο Βινάγκρε  που θα είναι ο βασικός στο αριστερό άκρο.

Η

Σχετικά Άρθρα

Back to top button