ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάποτε έβαφαν κάγκελα, τώρα πήραν σβάρνα τα αεροδρόμια!

Πώς αλλάζουν οι καιροί για τους οπαδούς του παναθηναϊκού…

Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια που οι οπαδοί του παο ήταν στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου. Εκείνες τις… καλές εποχές. Τότε που έτρεχαν να δηλώσουν συμμετοχή για να βάψουν τα κάγκελα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Να κάνουν αφιλοκερδώς την εργασία και να συνδράμουν, με τον τρόπο του, για να μην πληρώνει ο κυρ Γιάννης. Τότε ήταν ο σωτήρας της ομάδας τους.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Αλαφούζος απέτυχε παταγωδώς και οι «πράσινοι» οπαδοί τον είχαν στήσει στο απόσπασμα. Περίμεναν να βγει μπροστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αλλά εκείνο έριξε «λευκή» πετσέτα και αποχώρησε.

Ξαφνικά, ο κυρ Γιάννης έγινε και πάλι αγαπητός. Έβαλε και την χορηγία στον Ερασιτέχνη και γύρισε το κλίμα υπέρ του. Άρχισαν να τον στηρίζουν. Κανείς δεν «φώναζε» για το στοίχημα -όπως αποδείχθηκε για τον… κουβά- με τον Πογιάτος και τον Ρόκα! Πάνε για άλλα οι Ισπανοί, αλλά ο Αλαφούζος στο απυρόβλητο πια. Και την Κυριακή το βράδυ, μετά το ματς με τον ΟΦΗ, οι οπαδοί του παο πήραν σβάρνα τα αεροδρόμιο. Μερικοί στην Κρήτη, λίγοι περισσότεροι στην Αθήνα. Για να διαμαρτυρηθούν για την πορεία της ομάδας τους.

Έφταιγαν οι παίκτες, για τη διοίκηση με τις αποτυχημένες επιλογές της ούτε κουβέντα. Όλα καλά, απόλυτη στήριξη στον Αλαφούζο. Παράπονα από τους παίκτες. Με τη διοίκηση κανέναν. Για το γεγονός ότι η ομάδα τους έχει μαζέψει, μετά κόπων και βασάνων, μόλις δύο βαθμούς ούτε κουβέντα. Πάλι καλά που υπάρχουν μέχρι τώρα η Λαμία που δεν έχει βαθμό και η ΑΕΛ που έχει έναν, γιατί αλλιώς ο παναθηναϊκός θα ήταν ουραγός στη βαθμολογία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button