ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτσι «δολοφονούν» το ποδόσφαιρο!

Έντονα είναι τα παράπονα που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Β’ και όχι μόνο με αφορμή το γήπεδο … χωράφι που συνάντησε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για τις ανάγκες της εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Αιγάλεω. Διότι εν έτη 2023, δεν επιτρέπεται να γίνονται αγώνες σε αυτές τα γήπεδα.

«Δολοφονούν» το ποδόσφαιρο!

Διότι είναι γεγονός πώς αυτές οι εικόνες των αγωνιστικών χώρων μόνο ντροπή προκαλούν. Επίσης είναι σίγουρο πώς κανείς δεν θέλει να αγωνίζεται εκεί. Καθώς εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι για τους υπευθύνους του πρωταθλήματος της Super League 2 να έχουν τσεκάρει τους αγωνιστικούς χώρους. Άρα να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή ματς σε γήπεδα «χωράφια»!

Μιας και υπό αυτές τις συνθήκες θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών! Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτες. Αν είχε συμβεί κάτι, ποιός θα αναλάμβανε την ευθύνη; Κανείς τους, καθώς όλοι αυτοί νοιάζονται μόνο για τη θέση τους, αλλά και την… καρέκλα. Όμως όχι για την ουσία της κατάστασης. Άρα η ευθύνη τους βαραίνει. Επομένως έχουν την υποχρέωση να βρουν άμεσα λύση σε αυτό το μείζον θέμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δείτε και αυτό για να έχετε μια… εικόνα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button