Χωρίς κατηγορία

«Κάνιο»: «Ήταν περίπλοκο να παίξουμε σ’ ένα τέτοιο γήπεδο!»

Την έντονη ενόχλησή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β’ Αριέλ Ιμπαγάσα.

 

Σε «λευκή» ισοπαλία κόντρα στο γηπεδούχο Αιγάλεω υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός Β’ σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Με  τον κόουτς των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα, σε δήλωσή του μετά το τέλος του ματς να τονίζει:

«Η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για έναν αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο, κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Ήταν πολύπλοκο να παίξει κανείς σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Εμείς πάντοτε προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και σήμερα έπρεπε να προσαρμοστούμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν. Έπρεπε να δουλέψουν πολύ και να παλέψουν. Αμύνθηκαν καλά και είναι σημαντικό που σε δύο διαδοχικά παιχνίδια διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Στην επίθεση δημιουργήσαμε μια – δυο προϋποθέσεις για γκολ. Και ο αντίπαλος όμως προσπάθησε να φτάσει σε ένα γκολ με σέντρες ή από στατικές μπάλες.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που προσαρμόστηκαν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button