ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ερυθρόλευκη» πρόταση εξευρωπαϊσμού!

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρότειναν να μην είναι ο τελικός του Κυπέλλου, το τελευταίο ματς της σεζόν.

Η χώρα μας έχει την πρωτοτυπία να διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν έχει λογική. Με τους «εξυγιαντές» να θέλουν να το διατηρήσουν. Αυτό ήταν εξάλλου ένα από τα θέματα που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Λίγκας.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στην τηλεδιάσκεψης, οι Αντιπρόεδροι Κ. Καραπαπάς και Τ. Αγραφιώτης πρότειναν να αλλάξει ότι ισχύει. Να γίνουμε περισσότερο Ευρωπαίοι. Να αλλάξει αυτό που υπάρχει ως προσχέδιο. Ο τελικός είναι ορισμένος για τις 21 Μαΐου, ενώ το πρωτάθλημα θα τελειώσει στις 15/5/2022. Όπως συμβαίνει σε πολλά, μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Μεταξύ αυτών είναι η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία.

Κ. Καραπαπάς και Τ. Αγραφιώτης έφεραν ως παράδειγμα την Αγγλία που πρώτα διεξάγεται ο τελικός του FA Cup και εν συνεχεία οι τελευταίες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι κάθετα αντίθετος με ό,τι προτείνει ο Ολυμπιακός! Αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να μπει πάνω από όλα.

Από τη στιγμή, δε, που με τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, η χώρα έχει κατρακυλήσει στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, είναι απαραίτητο. Διότι από την επόμενη χρονιά, όλα δείχνουν πώς ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινά από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Μήπως, λοιπόν, να μεριμνήσουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στη χώρα για να μπορέσουν και οι παίκτες να έχουν μεγαλύτερο διάστημα διακοπών και ξεκούρασης.

Αυτό που αποφασίστηκε στο φινάλε είναι να εξεταστεί το θέμα στην επόμενη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, αφού οι εκπρόσωποι των ομάδων συνομιλήσουν με όσους είναι στα αγωνιστικά τμήματα των συλλόγων τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button