ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίχαλ Καρμπόβνικ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο Πολωνός αμυντικός έφτασε την Πέμπτη στην Ελλάδα και μετρά αντίστροφα για να ανακοινωθεί.

Το πρωί της Πέμπτης σας ενημερώσαμε και μέσα από το redaroume πώς το θέμα της μεταγραφής του Μίχαλ Καρμπόβνικ είναι στην τελική του ευθεία. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον. Η συμφωνία περιλαμβάνει το δανεισμό του 20χρονου παίκτη ως το καλοκαίρι του 2022, με οψιόν αγοράς. Κι επειδή ο χρόνος πιέζει, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν και κάτω από άκρα μυστικότητα και μεθοδικά. Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Πολυθεσίτης και ικανότατος

Ο Πολωνός ακραίος αμυντικός ήρθε στη χώρα μας. Πλέον, θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία. Ο παίκτης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ένα νεαρό παιδί που είναι… πασπαρτού! Διότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό όσο και δεξί άκρο της άμυνας -παρότι δεξιοπόδαρος, αλλά και ως ανασταλτικός μέσος και ως δεξί εξτρέμ. Δηλαδή ένας πολυθεσίτης. Κι αυτό είναι κάτι που μέτρησε πολύ. Διότι στον Πέδρο Μαρίτνς αρέσουν και θέλει να δουλεύει με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μόνο μια θέση, αλλά μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μέτρησε η επιθυμία του παίκτη

Οι επαφές Ολυμπιακού και Μπράιτον κράτησαν 48 ώρες. Κι αυτό που μέτρησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν η επιθυμία του Καρμπόβνικ να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπήρχε και από άλλες χώρες, αλλά οι χειρισμοί των «ερυθρόλευκων» μέτρησαν και ήταν κομβικοί για να πει το… ναι και ο αγγλικός σύλλογος. Το 48ωρο των διαπραγματεύσεων είχε να κάνει με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την οψιόν της αγοράς. Να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο ποσό, για να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος.

Το τυπικό απέμεινε…

Η μεταγραφή είναι αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί μέσα στην Παρασκευή. Το μόνο που απομένει, δηλαδή, καθώς οι δύο σύλλογοι αλλά και ο παίκτης έχουν δώσει τα… χέρια. Μια σημαντική κίνηση και για τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος Πολωνός αμυντικός είναι φιλόδοξος και γεμάτος όρεξη να πετύχει. Κι αυτά τα στοιχεία είναι συνυφασμένα με το dna των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button