ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερυθρόλευκη κυριαρχία στις βραβεύσεις

Όπως τελείωσε η περασμένη σεζόν, άρχισε η φετινή. Μιας και την παραμονή της έναρξης του Super Cup στη Ρόδο, ο ΕΣΑΚΕ τίμησε τους κορυφαίους της προηγούμενης περιόδου. Καθώς ήταν σε κόκκινο χρώμα η πλειοψηφία των τιμητικών διακρίσεων. Ερυθρόλευκη κυριαρχία στις βραβεύσεις.

Ο Θρύλος σάρωσε το βραβεία!

Επιπλέον, στο περιθώριο της παρουσίασης για το φετινό Super Cup έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις. Καθώς εκεί ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Καταρχάς, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, βράβευσε τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με τον Γενικό Διευθυντή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Νίκο Λεπενιώτη, να παραλαμβάνει το σχετικό έπαθλο. Στη συνέχεια, ο Νίκος Λεπενιώτης παρέλαβε το βραβείο για τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος αναδείχθηκε ΜVP και πιο δημοφιλής παίκτης.

Επίσης, βραβεύσεις για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Σάσα Βεζένκοφ (σ.σ.: το δικό του έπαθλο παρέλαβε ο Χρήστος Μπαφές) και τον Μουστάφα Φαλ, ως κορυφαίο προπονητή και μέλη της καλύτερης πεντάδας. Αντίστοιχα έπαθλο πήρε και ο Σλούκας για την περσινή σεζόν με το Θρύλο. Επιπλέον, σχετική ατομική διάκριση και βράβευση για τον Τόμας Γουόκαπ, τον καλύτερο αμυντικό στο περσινό πρωτάθλημα. Ερυθρόλευκη κυριαρχία στις βραβεύσεις.

Οι βραβεύσεις του Ολυμπιακού

  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ
  • ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  • MVP & ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ
  • ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ (3+1 παίκτες)
  • ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button