ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντός έδρας ήττα για τους Έφηβους

Η Κ-17 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 1-3 από την την ΑΕΚ

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε με 1-3 από την ΑΕΚ εντός έδρας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 38’ με τον Φιλιππιάδη να νικά τον Μπράνα για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ σημείωσε νωρίς και δεύτερο γκολ στο 58’ με τον Τσαντήλα για το 0-2.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63’ ο Ολυμπιακός μείωσε σε 1-2 με το πλασέ του Λαζαρίδη, ενώ το τελικό 1-3 για την ΑΕΚ σκόραρε στο 74’ ο Τσαντήλας.

Επόμενος αγώνας για την Κ17 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αβραάμ Παπαδόπουλος): Μπράνης, Παναγόπουλος, Κόλτσα (75’ Διαμάντης), Δημόπουλος, Γούσιος, Παπαγεωργίου (80’ Σεφερλής), Καλπακίδης Μ. (46’ Τσαλαπατανάκης), Μωυσιάδης, Λαζαρίδης, Μούχαλης (46’ Καλπακίδης Γ.), Κοντράσι (46’ Χρηστίδης).

ΑΕΚ (Π. Παπαπαναγής): Βανιντάρης, Ρίννης, Ταμπάκογλου, Φιλιππιάδης, Γελίδης, Κασίδης, Ποντίκης, Κέστας, Αργυρίου, Τσαντήλας, Μαρίνος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button