ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διακριτικός για αριστερά

Δεδομένη και ειδικά μετά την απόφαση να αποχωρήσει ο Χρβόγε Μίλιτς, είναι η επιθυμία να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ από τον Ολυμπιακό, αφού πλέον στην συγκεκριμένη θέση θα μείνει μόνο ο Λεονάρντο Κούτρης και κατ’ ανάγκη ίσως παίζει ο Φιγκέιρας όπως έγινε στο Αγρίνιο.

Όπως είναι αναμενόμενο τα σενάρια θα… φουντώσουν και για την συγκεκριμένη θέση ενόψει Ιανουαρίου. Ήδη στα υπόψιν των πρωταθλητών φέρεται να είναι ο Λυκογιάννης, παίκτης που είχε βγει από τα “σπλάχνα” της ομάδας και στη συνέχεια μετεγγράφη στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπάρχει ωστόσο κι άλλος παίκτης που φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου, έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα το Σάββατο ο Μοντεστό βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Πανιώνιος – Πλατανιάς και αμέσως τα σενάρια… φούντωσαν!

Εύκολα αντιλαμβανόμαστε πως και για τη συγκεκριμένη θέση θα υπάρξει… μάχη. Πάντως ο Χατζισαφί φαίνεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από τους κυανέρυθρους τον Ιανουάριο. Συν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει και σε άλλες περιπτώσεις, δεν τον καθιστά μοναδικό στόχο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button