ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φόρμουλα… ένα για Κέβιν!

Πολλοί είναι εκείνοι που οραματίζονται την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο μεγάλο λιμάνι αυτόν τον Ιανουάριο, γνωρίζοντας μάλιστα το πόσο κοντά έφτασαν ξανά οι δυο τους το καλοκαίρι μετά από 5 χρόνια.

Η επιθυμία των δύο πλευρών είναι δεδομένη και το έδαφος που υπάρχει προκειμένου να γίνει τελικά αυτή η μεταγραφή είναι πολύ πρόσφορο.

Ο Κέβιν έμεινε εκτός αποστολής ξανά από το παιχνίδι – ντέρμπι των “ζαχαρωτών” με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται. Μάλιστα η τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησε ο Σαμ Άλαρνταϊς ήταν στην τελευταία αγωνιστική του Europa League μαζί με άλλες ρεζέρβες και… προς αποχώρηση παίκτες.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, οι αποφάσεις που θα πάρει η Έβερτον στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ληφθούν προς το τέλος του μήνα ή λίγο μετά την Πρωτοχρονιά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κέβιν Μιραλάς.

Από την πλευρά του ο πρωταθλητής Ελλάδος κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και αδιάψευστο.

Με δεδομένη λοιπόν την επιθυμία Ολυμπιακού και Μιραλάς, πρέπει οι ερυθρόλευκοι να τα βρουν με τους Άγγλους, οι οποίοι θα πρέπει με την σειρά τους να ρίξουν αισθητά τις απαιτήσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button