ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μου είπαν -σου είπαν…άκουσα”

Για ακόμα μία φορά, και είναι αλήθεια πως έχουμε ξεχάσει πόσες  είναι αυτές οι φορές, βλέπουμε ,ακούμε, διαβάζουμε  ότι ο Ολυμπιακός ,μαζί με τον Ατρόμητο, κινδυνεύουν με υποβιβασμό για το μεταξύ τους παιχνίδι το 2015.

Οπως φαίνεται στο κομμάτι της υπόθεσης , οι κατηγορίες βαραίνουν τις δύο ομάδες για τα λεγόμενα του Τάκη Φύσσα. Ο οποίος είπε ότι του είπε ο Σα Πίντο που του τα είπε ο Γενικός Αρχηγός και πάει λέγοντας. Γιαδικιάρογλου δηλαδή κατάσταση και  “Χτυποκάρδια στα Θράνια”. Και στο τέλος αναφέρει το εξής: Εγώ δεν μίλησα καθόλου για τον Ολυμπιακό. Πήγα να πω αυτό που μου μετέφερε ο προπονητής. Είπα ακριβώς αυτά. Το σκορ το δείχνει ότι το πάλεψε μέχρι το τέλος.

Βάση λοιπόν αυτών των δεδομένων ,γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο, έγινε μία εισήγηση. Η οποία θα συζητηθεί και στην οποία υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού  και βαρύτατων τιμωριών των προσώπων που αναφέρονται.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ  ετοιμάζεται για το Cas  αφού μέσα απο την Ελληνική δικαιοσύνη  αποδείχτηκε η περίφημη πολυιδιοκτησία  του δικεφάλου του βορρά με την Ξάνθη. Περιμένει να δικαιωθεί. Ο Χρόνος θα δείξει.  Και μέσα σε όλα βλέπουμε πύρινα άρθρα, πανηγυρικά άρθρα και να το πω και μία “σιγουριά” πως η επιτροπή δεοντολογίας  θα τιμωρήσει τις δύο ομάδες βαρύτατα όπως και τους παράγοντες τους. Μην ξεχνάμε ,σε κάθε περίπτωση, ότι “τρέχει” και το δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης των “28”  στο οποίο κατέθεσε ο κύριος Φύσσας.

Παράλληλα, βέβαια, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη σώθηκαν από μία τροπολογία της Κυβέρνησης  που άλλαξε  τα δεδομένα που υπήρχαν και κράτησε τις δύο ομάδες, παρά τις δικαστικές αποφάσεις, στην κατηγορία. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πως ζούμε μεγάλες στιγμές και η συνέχεια θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button