ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ένα γνώριμο πρόσωπο κοντά στην επιστροφή

Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ σημαντική. Εξάλλου, πάντα τέτοια εποχή η ονοματολογία καλά κρατεί! Αλλά αυτό αφορά και πρόσωπα που έχουν περάσει και παλαιότερα από τον σύλλογο. Αν και λένε πώς η δεύτερη θητεία μπορεί να μην είναι το ίδιο με την πρώτη, υπάρχει ένα αβαντάζ. Δηλαδή πώς αυτός που γυρίζει, γνωρίζει καλά το περιβάλλον, την ομάδα, τα αποδυτήρια. Αλλά, πάνω από όλα, τί σημαίνει Ολυμπιακός! Ένα γνώριμο πρόσωπο κοντά στην επιστροφή.

Μια επιστροφή που κάτι δείχνει…

Στην πρώτη θητεία του συγκεκριμένου προσώπου στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες. Κατά συνέπεια αυτό λέει πολλά. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτό θα επαναληφθεί. Ωστόσο, είναι δεδομένο πώς είναι άτομο που έχει όρεξη για δουλειά.

Επίσης, δεν αρέσκεται στις μεγάλες δηλώσεις, αλλά προτιμά να «μιλά» με… έργα. Ακόμη πιο κρίσιμο. Διότι τα λόγια δεν φέρνουν επιτυχίες. Αντίθετα, η δουλειά και το «έργο» αποδίδουν… καρπούς! Μείνετε συντονισμένοι στο Redaroume. Μιας και σε λίγες ημέρες θα επανέρθουμε με «φρέσκο» ρεπορτάζ και περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button