ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μιλουτίνοφ είναι στην Αθήνα

Το κεφάλαιο ΤΣΣΚΑ έκλεισε για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μιας και ο Σέρβος σέντερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα της Μόσχας. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πώς το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Αλλά τελικά δεν προχώρησε αυτή η υπόθεση. Όμως τίποτα δεν αποκλείεται για φέτος. Ωστόσο έχουμε καιρό ακόμα για αυτό. Διότι η είδηση είναι άλλη. Ο Μιλουτίνοφ είναι στην Αθήνα.

Ο Μιλουτίνοφ είναι στην Αθήνα

Ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις και το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ. Πλέον είναι σε περίοδο διακοπών, αλλά και ανασύνταξης. Αυτές τις ημέρες είναι στην Αθήνα. Καθώς το διάστημα αυτό έχει να σκεφτεί και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μιας και ήδη η Βίρτους Μπολόνια του «χτύπησε» την… πόρτα. Ειδικότερα, βάσει των ιταλικών δημοσιευμάτων, με μια υψηλή προσφορά που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ωστόσο, ο Νίκολα δεν βιάζεται. Γιατί ξέρει πώς είναι πολύ νωρίς για να πάρει την απόφαση του. Βέβαια, αυτή είναι η μισή αλήθεια! Διότι υπάρχει και η άλλη!

Ο Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ…

Ο Νίκολα αυτό το διάστημα άφησε τη Μόσχα και είναι στη Αθήνα. Επομένως απολαμβάνει τον ήλιο και γεμίζει τις «μπαταρίες» του. Όμως μαζί του είναι και ένας εκ των γυμναστών της εθνικής Σερβίας, ο Μάρκο Στανόγεβιτς. Κάτι που σημαίνει πώς για μερικές ημέρες που θα είναι στην Ελλάδα, δεν σταματά τη δουλειά. Εξάλλου, το περιβάλλον είναι γνώριμο. Ακόμη, ο Μιλουτίνοφ περιμένει τον Ολυμπιακό. Μιας και θα ήθελε να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διότι το διάστημα στη Ρωσία με όσα ακολούθησαν, δεν κύλησε όπως το περιμένει. Έτσι, θεωρεί πώς το ιδανικό περιβάλλον για να αποδώσει όπως θέλει είναι στο ΣΕΦ και ο Θρύλος. Επιπλέον, αν οι τελικοί του πρωταθλήματος αρχίσουν την άλλη εβδομάδα, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσει κάποιον. Είτε είναι με τον Παναθηναϊκό, είτε με το Περιστέρι. Ο Μιλουτίνοφ είναι στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button