ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα ακόμα χαστούκι στην «εξυγίανση»!

Η FIFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ να συνεννοηθεί με την Κυβέρνηση για τις εκλογές στην ομοσπονδία.

Η FIFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ να συνεννοηθεί με την Κυβέρνηση για τις εκλογές στην ομοσπονδία.

Εδώ και αρκετό καιρό στην ΕΠΟ είχαν ανακοινώσει πώς οι εκλογές στην ομοσπονδία θα γίνονταν στις 9 Οκτωβρίου. Έχουν κάνει γνωστό πώς εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη η τακτική εκλογική Γενική Συνέλευση. Και όχι μόνο αυτό! Τόσο καιρό φώναζαν πώς υπάρχουν παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση για το θέμα των εκλογών. Αλλά εκείνοι κάθετοι. Οι εκλογές θα γίνουν Οκτώβριο, παρότι η νομοθετική ρύθμιση αναφέρει πώς οι εκλογές όλων των ομοσπονδιών θα γίνουν το τελευταίο δίμηνο του έτους.

Δημιουργούσαν εντυπώσεις, αλλά για την ουσία ούτε κουβέντα. Για να δεχθούν σήμερα ένα ηχηρό χαστούκι. Ένα χαστούκι για την «εξυγίανση» που ήρθε από τη FIFA. Η επιστολή της Παγκόσμιας υπέρ-Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, την οποία ανέγνωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τί αναφέρει αυτή;

Πώς η ΕΠΟ θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση για να γίνουν οι εκλογές το νωρίτερο, το τελευταίο δίμηνο του 2020! Συνεπώς το πλάνο της ομοσπονδίας για εκλογές τον Οκτώβριο πάει… στράφι. Όταν η ανώτερη, ποδοσφαιρική υπέρ-ομοσπονδία στέλνει μήνυμα στην ΕΠΟ, τί θα κάνει τώρα η ομοσπονδία; Θα κάτσει στο… τραπέζι των συζητήσεων με την Κυβέρνηση για να βρουν το πότε θα γίνουν οι εκλογές; Ή όχι; Αλλά το σίγουρο είναι πώς εκλογές πριν τον Νοέμβριο δεν θα διεξαχθούν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button